Noutati
Abordari multidisciplinare in practica farmaceutica curenta - 1 Martie - Hotel International
Data: 22/02/2023

Avem deosebita placere sa va adresam invitatia de a participa la conferinta cu tema “Abordari multidisciplinare in practica farmaceutica curenta”   care va avea loc in data de 1 Martie incepand cu ora 08.00 la Hotel International - Iasi.

 

Conferinta este organizata de Societatea de Stiinte Farmaceutice din Romania impreuna cu Facultatile de Farmacie din Romania si Colegiul Farmacistilor din Romania.

 

In acest an dorim sa contribuim la intoarcerea la normalitate in ceea ce priveste organizarea evenimentelor medical-farmaceutice si de aceea, conferintele Salus Media vor fi organizate in format clasic, cu prezenta fizica.

 

Desi va fi dificil, suntem convinsi ca si dumneavoastra doriti acelasi lucru si veti face tot posibilul pentru a va reintalnii si schimba opinii cu colegii dumneavoastra. Cei care din motive obiective nu vor putea participa fizic, vor avea posibilitatea de a lua parte la lucrari si prin canalele online.

Speram ca prin programul stiintific de actualitate sa aducem in atentia dumneavoastra noile provocari si solutii din domeniul sanitar romanesc. Subiecte precum preventia, criza medicamentelor in sezonul virozelor, reticenta privind vaccinarea impotriva gripei vor fi dezbatute de personalitati de renume din domeniul farmaceutic local si vor fi coordonate de catre Prof. Emerit Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa.

 

Speakeri:

  • Prof. Dr. Farm. Lacramioara Ochiuz Facultatea de Farmacie, UMF “Grigore T. Popa” Iasi
  • Dr. Anca Deleanu, Presedinte Societatea de Medicina Familiei – Medicina Generala Iasi
  • Prof. Dr. Farm. Monica Hancianu, Facultatea de Farmacie, UMF “Grigore T. Popa” Iasi
  • Prof. Dr. Sorin Arama, Medic Primar Medicina Interna, Disciplina de Fiziopatologie si Imunologie, Facultatea de Stomatologie, UMF “Carol Davila” Bucuresti
  • Dr. Alin Popescu, Medic Primar Medicina Sportiva, Secretar General Societatea Romana de Medicina Sportiva, Director Medical Federatia Romana de Rugby

 

 

Program

 

08:00 Inregistrarea participantilor si welcome coffee

09:30 SESIUNEA I - Abordari multidisciplinare si legislative in practica farmaceutica curenta

11:30 Pauza de cafea

12:00 SESIUNEA II – Agenda de preventie: obiectiv major in 2023

14:00  Concluzii - Incheiere conferinta

 

Conferinta se adreseaza farmacistilor si asistentilor de farmacie.

 

Participarea FIZICA + Eliberare diploma: GRATUITA

Participarea ONLINE + Eliberare diploma: 50 lei/participant

Participare fizicǎ/online studenți: GRATUITӐ
NOUTATI!