Noutati
Conferinta Farma Practic, Gura Humorului, 14 - 15 iunie 2024 - Puterea deciziilor si curajul asumarii
Data: 10/05/2024

Conferinta Farma Practic, Gura Humorului, 14-15 iunie 2024 Puterea deciziilor și Curajul asumării   

 

În curând sărbătorim un moment special - Ediția 100 a întâlnirilor Farma Practic !

Această ediție specială poartă tema "Puterea deciziilor și Curajul asumării", subiecte profunde care ne invită la reflecție și dialog despre responsabilitatea și implicarea fiecaruia dintre noi în lumea farmaceutică.

În această ediție aniversară vom explora împreună cum deciziile pe care le luăm zi de zi în profesie modelează nu doar sănătatea și bunăstarea pacienților, ci și evoluția personală și profesională.

Vom discuta despre importanța asumării deciziilor, analizei greșelilor și învățării din ele, despre cum să navigăm printre consecințe, fie ele pozitive sau provocatoare. Vom dialoga despre antibioticele ce pot fi eliberate în urgențe, despre reacții și efecte adverse ale vaccinurilor si alte subiecte medicale ajungand pana la evitarea erorilor în eliberarea medicației.

Și asta nu e tot! 

Sâmbătă, ne așteaptă o discuție captivantă cu tema “Mai mult decât salariul, contează…?” Vă încurajăm să împărtășiți ce vă motivează intens în munca pe care o faceți: pasiunea pentru ajutorarea altora, dorința de a învăța și a crește, sau poate satisfacția de a face parte dintr-o echipă unită? Haideți să descoperim împreună ce ne împinge să fim cei mai buni în ceea ce facem, dincolo de recompensele materiale.

 

Programul este în curs de actualizare; dacă mai aveți subiecte ce vă doriți a fi abordate în plen sau incluse în dezbatere, vă rugăm să trimiteți propunerile pe email - cristian.sandu@houston.ro

 

Pentru alte detalii despre program, lectori și înscriere discutați cu Mihaela Marcu: Tel: 0756 030 393; E-mail: mihaela.marcu@houston.ro.

https://houston.ro/farmapractic/  

https://houston.ro/taxe-farma-practic/

 

Conferinta va fi creditată EFC (farmaciști) și EMC (pentru asistenți)!

 

Ce teme v-ar plăcea să explorăm împreună în următoarele 100 de ediții? Să visăm mare și să planificăm împreună viitorul conversațiilor noastre.

Înscrieți-vă aici https://houston.ro/inscriere-farma-practic/ !

Vă asteptăm cu drag la Farma Practic Gura Humorului!

NOUTATI!