Noutati
Ajutor pentru Ramona Gafiuc
Data: 08/07/2024

Din păcate analizele Ramonei nu sunt cele asteptate după prima cura de tratament, iar medicii mai recomanda o cură urmată de transplant de celule stem de la mama ei. 
 
Vă mulțumim pentru generozitatea și sprijinul pe care ni l-ați arătat înca de la început, în această perioadă dificilă. Efortul nostru inițial pentru strângerea de fonduri nu a fost în zadar, a avut succes chiar dacă tratamentul Ramonei nu a fost suficient. În ciuda obstacolelor întâmpinate, suntem hotărâți să nu renunțăm și să continuăm lupta pentru viața ei și vă rog să ne alăturăm iar acestei cauze. 
 
Avem nevoie de ajutorul vostru acum mai mult ca niciodată. Ramona se află într-o situație critică și necesită un transplant de celule stem.  Fiecare contribuție, fie ea cât de MICĂ, contează ENORM în efortul nostru de a aduna fondurile necesare.
 
Împreună, avem puterea să schimbăm cursul lucrurilor și să oferim șansa la viață pe care o merită. Vă îndemn să vă alăturați din nou luptei noastre și să donați  pentru cauza noastră nobilă!
 
Titular: RAMONA GAFIUC
IBAN: RO84RZBR0000060021228592
Valuta: Lei
 
REVOLUT : +40 746 821 281

NOUTATI!